Friday, September 5, 2008

How To Make Pokemon Dawn Hat

: : Discovering the Farm Paglieri:: Saturday, September 13, 2008::

Bentornati degustanti!

Sperando che abbiate trascorso una splendida estate, vi aggiorniamo subito con uno dei nostri nuovi eventi!

Con l’arrivo del mese di settembre, De Gustibus returns with the show Sites Wine and leads you to know Paglieri Farm, a small producer of wine and organic extra virgin olive oil (and beautiful farm!) Which is Polvereto , a small fraction of the between Chianti Tavarnelle Val di Pesa and Montespertoli.
To exploit the light of day - weather permitting - a beautiful sunset over the Chianti hills, the drink will begin at 18 about: white wine, scones cooked on the spot in the oven of the estate, toasts, pancakes made with fresh eggs, sausages and pieces of traditional butchers run by the son of the owners, Andrea , in San Casciano in Val di Pesa .
From about 19:30 onwards will be served dinner itself, prepared by Silvia .
The menu:

- Spaghetti all'arrabbiata "Luigi Version" radicchio lasagne and baked in a wood-

- Mixed grill - ribs, sausage, chicken, kebabs (a mixture of pieces of various types of meat with peppers and bread) from the butcher, Andrea di San Casciano

- Contour pans and rosemary roasted potatoes, tomato salad;

- Dolce: schiacciata con l'uva (versione con pasta di pane, uva Canaiolo e zucchero) cotta nel forno a legna;

- Frutta: fichi e noci del podere;

- Acqua e vino: Chianti DOCG 2007 – Bianco IGT 2007 - Assaggio dell’IGT 2006 "barrique".

Prezzi:

Per i soci De Gustibus 30,00 Euro tutto compreso ; per i non associati 35,00 Euro comprensivi della tessera De Gustibus valida per il 2008 .
La disponibilità è limitata ad un massimo di 30 posti: affrettatevi a prenotare!

Dettagli ulteriori sul sito De Gustibus:


We look forward as always!

D

0 comments:

Post a Comment